Öppen för möjligheter

/Lyssnade på en podcast imorse om en trippelrelation på podcasten Selfhealsers Soundboard. Det är inte en kanal jag lyssnar på i vanliga fall, men den kom upp på youtubes rekommenderade lista. Tre kvinnor lever i ett förhållande med varandra och vågar trotsa gängse normen kring den traditionella parrelationen. Även om detta inte är en sensation eller banbrytande, så tycker jag att deras öppenhet och sårbarhet är det i hög grad. De gör detta öppet och offentligt, men på ett respektfullt sätt gentemot varandra och förklarar denna relation ur många synvinklar, medvetna om hur omvärlden kan fördöma dem på flera sätt.
Detta avsnitt visade deras sårbarhet gentemot omvärlden och hur de har modet att våga vara ärliga mot sig själva. Modigt och inspirerande. Kanske inte ur perspektivet att vilja leva i ett polygamiskt förhållande, men att leva i en tillvaro, där man är lite mer öppen, sårbar och ärlig mot sig själv.

Att vara öppen för möjligheter är att vara nyfiken på livet och ställa ödets dörr något på glänt. I efterhand kan det vara det bästa som hänt.

@ tack för denna vackra och svala sensommarmorgon
@ tack för promenaden på 3,6 km jag gjorde på 32 min
@ tack för min hälsa och mitt välmånde. Tack min kropp!

! vara ärlig och sann mot dig själv
! jag är en ansvarsfull och ambitiös person
! jag tar hand om min kropp och mina nära relationer

? hur kan jag bli en starkare och lyckas hålla mig med mer energi under dagen
? vilka är mina drömmar och är det drömmar som jag vill ska slå in
? vad ska behövas från mig för att jag ska våga leva mer fullt ut och skapa verklighet av mina drömmar